Waarom is Eenvoudig Malware Protector niet in staat om te verwijderen van alle malware gedetecteerd?Why is Simple Malware Protector unable to remove all the malware detected?

Hier zijn enkele aanbevelingen om te zorgen dat Simple Malware Protector alle malware en spyware die op uw pc is gedetecteerd, kan verwijderen. Update naar de nieuwste spyware-definities, start uw pc opnieuw op in de veilige modus en voer vervolgens een diepe scan uit met Simple Malware Protector . Om in de Windows Veilige modus te komen, terwijl de computer opstart, houdt u de “F8-toets” in de bovenste rij van uw toetsenbord ingedrukt. Dit zal het “Windows Advanced Options Menu” oproepen, waar u de pijltjestoetsen op het toetsenbord kunt gebruiken om naar “Veilige modus” te gaan en op de Enter-toets te drukken. Zodra u zich in de veilige modus bevindt, voert u een diepe scan uit en reinigt u alle infecties die op uw pc zijn gedetecteerd.