Waarom is Eenvoudig Malware Protector niet in staat om te verwijderen van alle malware gedetecteerd?Why is Simple Malware Protector unable to remove all the malware detected?

Hier zijn enkele aanbevelingen om ervoor te zorgen dat Simple Malware Protector alle malware en spyware die op uw pc is gedetecteerd, kan verwijderen.

Update naar de nieuwste spywaredefinities, start uw pc opnieuw op in de veilige modus en voer vervolgens een diepe scan uit met Simple Malware Protector .

Om in de Windows Veilige modus te komen terwijl de computer opstart, houdt u de “F8-toets” in de bovenste rij van uw toetsenbord ingedrukt. Hierdoor wordt het “Windows Geavanceerde opties-menu” geopend, waar u de pijltoetsen op het toetsenbord kunt gebruiken om naar de “Veilige modus” te gaan en op Enter te drukken. Zodra u zich in de veilige modus bevindt, voert u een diepe scan uit en reinigt u vervolgens alle gedetecteerde infecties op uw pc.