Hvad er malware? Hvorfor skal jeg fjerne det?What is Malware? Why should I remove it?

Malware er et ondsindet softwareprogram, der er designet til at stjæle brugerens personlige oplysninger og spore sine handlinger på systemet, der kan føre til tab af privatlivets fred. Malware installerer sig selv på systemet uden brugerens viden og opholder sig i forklædt mode. Malware kan udføre skadelige aktiviteter på din pc, som har negativ indvirkning på din pc-stabilitet. Malware indeholder orme, trojanere, rootkits, rogues, adwares, spyware, keyloggers og meget mere. Malware påvirker din pcs funktion og ydeevne negativt. Derfor er det vigtigt at scanne rutinemæssigt efter malware og fjerne dem for at beskytte din computer.