Wat is Malware? Waarom zou ik verwijderen?What is Malware? Why should I remove it?

Malware is een schadelijk softwareprogramma dat is ontworpen om de persoonlijke informatie van gebruikers te stelen en zijn / haar acties op het systeem te volgen die kunnen leiden tot verlies van privacy. Malware installeert zichzelf op het systeem zonder medeweten van de gebruiker en bevindt zich op een verkapte manier. Malware kan schadelijke activiteiten op uw pc uitvoeren die nadelige gevolgen hebben voor de stabiliteit van uw pc. Malware omvat wormen, trojaanse paarden, rootkits, schurken, adwares, spyware, keyloggers en meer. Malware heeft een negatief effect op de goede werking en prestaties van uw pc. Daarom is het belangrijk om regelmatig te scannen op malware en deze te verwijderen om uw computer te beschermen.