Lær hvordan du beskytter dit privatliv ved hjælp af Simple Privacy ProtectorLearn how to protect your privacy using Simple Privacy Protector

Simple Privacy Protector er designet til at finde og fjerne dit digitale fodaftryk online. Dette omfatter din browserhistorik, filanvendelse, betalingsoplysninger, kontakter, chat-poster og meget mere. Det kan enten rense alle de fundne oplysninger eller bare specifikke oplysninger, du vælger at fjerne, og giver dig også mulighed for at tilføje tilsigtet falsk information i historikfilerne. For at komme i gang:

• Start Simple Privacy Protector, vælg de scanningsområder, du vil udføre, og klik på knappen Scan nu for at starte scanningen
  • Under scanningen vil du bemærke, at din pc bliver analyseret. På ethvert tidspunkt kan du vælge at afbryde scanningen ved at klikke på knappen Stop Scan.
  • Når scanningen er gennemført, vil du kunne gennemse og rense (fjerne) alle de fundne genstande.