Opi yksityisyyksien suojaamiseen Simple Privacy Protector -ohjelmallaLearn how to protect your privacy using Simple Privacy Protector

Simple Privacy Protector on suunniteltu etsimään ja poistamaan digitaalinen jalanjälkesi verkosta. Tämä sisältää selaushistoriasi, tiedostojen käytön, maksutiedot, yhteystiedot, chat-tietueet ja paljon muuta.

Se voi joko puhdistaa kaikki löydetyt tiedot tai vain tietyt poistamasi tiedot, ja voit myös lisätä tarkoituksella vääriä tietoja historiatiedostoihin.

Aloittaminen:

• Käynnistä Simple Privacy Protector, valitse suoritettavat skannausalueet ja aloita skannaus napsauttamalla Skannaa nyt -painiketta.
  • Skannausprosessin aikana huomaat, että tietokonettasi analysoidaan. Voit milloin tahansa keskeyttää skannauksen napsauttamalla Stop Scan -painiketta.
  • Kun tarkistus on valmis, voit tarkistaa ja puhdistaa (poistaa) kaikki löydetyt kohteet.