Miten luon Aikataulu ajaa Simple Malware Protector?How do I create a Schedule to run Simple Malware Protector?

Säännöllinen haittaohjelmien puhdistus on erittäin suositeltavaa. Voit suunnitella Simple Malware Protector -ohjelman ajamaan omalla avulla ilman käyttäjän toimia: vain kerran, joka päivä tai joka viikko. Tämä osoittautuu erittäin hyödylliseksi, koska melko usein unohdamme suorittaa keskeisiä huoltotehtäviä. Skannausaikataulun luominen:

• Napsauta Asetukset ja valitse Aikataulu- välilehti.
  • Voit luoda aikataulun valitsemalla aikataulun tyypin. Voit ajoittaa sen ajettavaksi kerran, joka päivä tai joka viikko ennalta määrättyyn aikaan, päivämäärään ja päivään.
  • Valitse päivämäärä, kellonaika tai arkipäivä aikataulutyypin mukaan.
  • Napsauta Käytä- painiketta.

Edellä mainitut vaiheet luovat ohjelman, jonka avulla ohjelma käynnistyy automaattisesti ja aloittaa PC: n skannaamisen haittaohjelmia varten määrätyllä hetkellä / päivämääränä / päivänä. Aikatauluvaihtoehdot selitetään seuraavassa: Suorita kerran – Valitse tietty data ja aika, kun haluat, että yksinkertainen haittaohjelmien suojausohjelma toimii automaattisesti. Tämä aikataulu toimii vain kerran. Joka päivä – päivittäiseen aikatauluttamiseen sinun on määritettävä aika, jona haluat ohjelman olevan käynnissä automaattisesti. Joka viikko – Voit suunnitella skannauksesi määrittelemällä arkipäivät, joille ohjelma haluaa suorittaa ohjelman automaattisesti. Älä mene aikatauluun – Jos haluat tarkistaa järjestelmän manuaalisesti haittaohjelmien infektioita varten, voit valita, ettet ajoita järjestelmääsi automaattisesti.