Hoe maak ik een schema naar Simple Malware Protector draaien te creëren?How do I create a Schedule to run Simple Malware Protector?

Regelmatig schoonmaken van malware wordt ten zeerste aanbevolen. U kunt Simple Malware Protector zodanig plannen dat het op uw gemak wordt uitgevoerd zonder tussenkomst van de gebruiker: één keer, elke dag of elke week. Dit blijkt zeer nuttig te zijn, omdat we vaak vergeten essentiële onderhoudstaken uit te voeren. Een scanschema maken:

• Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Planning .
  • Om een planning te maken, moet u het type schema selecteren. U kunt het plannen om één keer, elke dag of elke week op een vooraf gedefinieerde tijd, datum en dag uit te voeren.
  • Selecteer de datum, tijd of weekdag, volgens het schematype.
  • Klik op de knop Toepassen .

De bovenstaande stappen zullen een schema creëren voor het programma dat zichzelf automatisch opstart en beginnen met het scannen naar pc op malware op de opgegeven tijd / datum / dag. De schema-opties worden hieronder uitgelegd: Run Once – Selecteer een specifieke datum en tijd waarop Simple Malware Protector automatisch moet worden uitgevoerd. Dit schema wordt maar één keer uitgevoerd. Elke dag – Voor dagelijkse planning moet u de tijd opgeven waarop u wilt dat het programma automatisch wordt uitgevoerd. Elke week – U kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert. Niet plannen – Als u uw systeem handmatig wilt scannen op malware-infecties, kunt u ervoor kiezen om uw systeem niet automatisch in te roosteren.