Miten käytän Startup Manager parantaa käynnistyy nopeus (käynnistyksen aikana) minun tietokone?How do I use the Startup Manager to improve the start up speed (boot time) of my computer?

Jos haluat parantaa ja ylläpitää tietokoneen käynnistysnopeutta, Simple Registry Cleaner tarjoaa vain tarvittavan työkalun. Voit poistaa tarpeettomat ohjelmat käytöstä käynnistyksen yhteydessä Startup Managerin avulla. Startup Managerin käyttäminen:

• Avaa yksinkertainen rekisterin puhdistaja
  • Napsauta Apuohjelmat- kuvaketta ylimmässä navigointivalikossa
  • Valitse Käynnistyshallinta- välilehti

Miten estän tiettyjen ohjelmien käynnistyksen jokaisessa käynnistyksessä:

• Valitse Käynnistys-kohta
  • Napsauta kytkintä kytkeäksesi sen pois päältä
  • Napsauta Tallenna muutokset