Hoe download en installeer ik Simple Privacy Protector?How do I download and install Simple Privacy Protector?

Simple Privacy Protector is zeer eenvoudig te downloaden en te installeren.

• Klik hier om de download van Simple Privacy Protector te starten. Dit zal een prompt van uw browser weergeven met de vraag of u dit bestand wilt downloaden en opslaan. Bevestig dat u wilt doorgaan.
  • Zodra het downloaden is voltooid, opent u het bestand dat is gedownload (SimplePrivacyProtectorSetup.exe) . Vervolgens ontvangt u een Windows-bericht waarin u wordt gevraagd of u dit bestand wilt openen en het installatieproces wilt bevestigen door op de knop “Ja” te klikken.
  • Nu moet het installatieprogramma Simple Privacy Protector worden uitgevoerd. Volg de instructies op het scherm om de installatie van Simple Privacy Protector te voltooien.
  • Nadat de installatie is voltooid, kunt u Simple Privacy Protector op uw pc starten en gebruiken.