Kuinka voin ladata ja asentaa Simple Privacy Protector?How do I download and install Simple Privacy Protector?

Yksinkertainen Privacy Protector on erittäin helppo ladata ja asentaa.

• Napsauta tästä aloittaaksesi Simple Privacy Protectorin latauksen. Tämä tuo esiin selaimesi kehotuksen kysyä, haluatko ladata ja tallentaa tämän tiedoston. Vahvista, että haluat jatkaa.
  • Kun lataus on valmis, avaa ladattu tiedosto (SimplePrivacyProtectorSetup.exe) . Sinun pitäisi sitten vastaanottaa Windows-viesti, jossa kysytään, haluatko avata tämän tiedoston, vahvistaa asennuksen klikkaamalla Kyllä-painiketta.
  • Sinulla pitäisi nyt olla Simple Privacy Protector -asennusohjelma käynnissä. Noudata näytön ohjeita loppuun Simple Privacy Protectorin asennus.
  • Kun asennus on valmis, voit käynnistää ja käyttää Simple Privacy Protector -ohjelmaa tietokoneellasi.