Hvordan downloader og installerer jeg Simple Privacy Protector?How do I download and install Simple Privacy Protector?

Simple Privacy Protector er meget nemt at downloade og installere.

• Klik her for at starte overførslen af ​​Simple Privacy Protector. Dette vil hente en prompt fra din browser og spørger dig om du vil downloade og gemme denne fil. Bekræft, at du gerne vil fortsætte.
  • Når downloadet er færdigt, skal du åbne filen, der downloades (SimplePrivacyProtectorSetup.exe) . Du skal derefter modtage en Windows-meddelelse, der spørger dig om du vil åbne denne fil, bekræft installationsprocessen ved at klikke på knappen “Ja”.
  • Du skal nu have installationsprogrammet Simple Privacy Protector running. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte installationen af ​​Simple Privacy Protector.
  • Når installationen er færdig, vil du kunne starte og bruge Simple Privacy Protector på din pc.