Hoe upgrade ik naar de nieuwste versie van Simple Privacy Protector?How do I upgrade to the latest version of Simple Privacy Protector?

Om Simple Privacy Protector naar de nieuwste versie bij te werken, volstaat het om het programma te starten, klik op de knop Update onderaan in het programma en volg de aanwijzingen om de nieuwste beschikbare update te installeren. U kunt ook de oude versie van Simple Privacy Protector van uw computer verwijderen en de nieuwste versie installeren door deze gratis van onze website te downloaden.