Hvordan opgraderer jeg til den nyeste version af Simple Privacy Protector?How do I upgrade to the latest version of Simple Privacy Protector?

For at opdatere Simple Privacy Protector til den nyeste version er alt, hvad du skal gøre, lanceret programmet, klik på opdateringsknappen placeret nederst i programmet, og følg de vejledninger, der vises for at installere den seneste opdatering, der er tilgængelig. Du kan også afinstallere den gamle version af Simple Privacy Protector fra din computer og installere den nyeste version ved at downloade den fra vores hjemmeside gratis.