Hvordan opgraderer jeg til den nyeste version af Simple Privacy Protector?How do I upgrade to the latest version of Simple Privacy Protector?

For at opdatere Simple Privacy Protector til den nyeste version er alt, hvad du skal gøre, at starte programmet, klikke på opdateringsknappen nederst i programmet og følge de viste anvisninger for at installere den seneste tilgængelige opdatering.

Du kan også afinstallere den gamle version af Simple Privacy Protector fra din computer og installere den nyeste version ved at downloade den gratis fra vores hjemmeside .