Kuinka päivitän Simple Privacy Protectorin uusimpaan versioon?How do I upgrade to the latest version of Simple Privacy Protector?

Jotta Simple Privacy Protector voidaan päivittää uusimpaan versioon, sinun tarvitsee vain käynnistää ohjelma, napsauta Update- painiketta, joka sijaitsee ohjelman alaosassa ja noudata näyttöön tulevia päivityksiä. Voit myös poistaa vanhan version Simple Privacy Protector tietokoneestasi ja asentaa uusimman version lataamalla sen verkkosivustollamme ilmaiseksi.