Hvordan kan jeg aktivere eller registrere Simple Malware Protector?How do I activate or register Simple Malware Protector?

Aktivering eller registrering af din kopi af Simple Malware Protector er nemt! Her er hvad du skal gøre:

• Start en simpel malwarebeskytter på din pc.
  • Klik på knappen Registrer nu i øverste højre hjørne af programskærmen.
  • I det nye vindue, der åbnes, skal du kopiere og indsætte din licensnøgle (vi anbefaler at kopiere og indsætte din nøgle for at undgå at skrive fejl) i tekstfeltet.
  • Klik på knappen Registrer nu for at afslutte registreringen. Når du er registreret, vil du kunne fjerne alle malware og spyware infektioner, der findes på din pc. Når du er registreret, vil du kunne fjerne alle malware og spyware infektioner, der findes på din pc.