Hoe activeer ik of registreer Simple Malware Protector?How do I activate or register Simple Malware Protector?

Het activeren of registreren van uw exemplaar van Simple Malware Protector is eenvoudig! Dit is wat u moet doen:

• Start Simple Malware Protector op uw pc.
  • Klik op de knop Nu registreren in de rechterbovenhoek van het programmascherm.
  • In het nieuwe venster dat opent, kopieert en plakt u uw licentiesleutel (we raden aan om uw sleutel te kopiëren en te plakken om typefouten te voorkomen) in het tekstveld.
  • Klik op de knop Nu registreren om de registratie te voltooien. Zodra u bent geregistreerd, kunt u alle malware- en spyware-infecties op uw pc verwijderen. Na registratie kunt u alle malware- en spyware-infecties op uw pc verwijderen.