Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Yksinkertainen Malware Protector?How do I activate or register Simple Malware Protector?

Yksinkertaisen haittaohjelmien suojausohjelman kopion aktivointi tai rekisteröinti on helppoa! Tässä on tehtävä:

• Käynnistä Simple Malware Protector tietokoneessa.
  • Napsauta Rekisteröi nyt -painiketta ohjelmanäytön oikeassa yläkulmassa.
  • Avautuvassa uudessa ikkunassa kopioi ja liitä lisenssiavain (suosittelemme kopioimaan ja liittämään avainta, jotta vältät kirjoitusvirheet) tekstikenttään.
  • Napsauta Rekisteröi nyt -painiketta, kun haluat suorittaa rekisteröinnin loppuun. Kun olet rekisteröitynyt, voit poistaa kaikki tietokoneessa olevat haittaohjelmat ja vakoiluohjelmat. Kun olet rekisteröitynyt, voit poistaa kaikki tietokoneessa olevat haittaohjelmat ja vakoiluohjelmat.