Hvordan kan jeg tilpasse scanningsindstillingerne i Simple Malware Protector?How do I customize the scan settings in Simple Malware Protector?

Simple Malware Protector tilbyder forskellige muligheder for at tilpasse dine scanningsindstillinger. Som standard er alle kategorier valgt til scanning, men du kan aktivere eller deaktivere en valgmulighed ved at markere eller fravælge afkrydsningen mod den. De forskellige kategorier af scanningen er forklaret nedenfor:

• Internet Cookies: Cookies er spor af internetaktiviteter, der er gemt på systemet. Nogle cookies kan udføre skadelige aktiviteter på dit system. Marker denne indstilling for at gennemføre omfattende scanninger af malwareinfektioner.
  • Systemhukommelse: Systemhukommelse er en kritisk del af systemet. Tjek dette område for at scanne det grundigt for malware infektioner.
  • Systemregister: Marker denne mulighed for at scanne registreringsdatabasen for infektioner.
  • Filsystem og mapper: Denne indstilling scanner alle eksisterende filer og mapper på systemet for malwareinfektioner.
  • Windows-indstillinger: Denne indstilling scanner alle dine Windows-indstillinger for skadelige infektioner og aktiviteter.

Du kan også vælge typen af scan herfra:

• Hurtig scanning: Hurtig scanning er en hurtigere scanning, men er mindre omfattende. Simple Malware Protector vil kun scanne efter malware på bestemte steder, der er tilbøjelige til infektioner.
  • Deep Scan: Deep Scan er den langsomste scanningsfunktion, hvor Simple Malware Protector udfører en grundig og komplet scanning af dit system og registrerer alle former for malware infektioner.
  • Brugerdefineret scanning: Du kan scanne bestemte mapper og drev, som du anser for at være inficerede eller er udsat for infektioner. Når du vælger denne indstilling, vises knappen Gennemse på skærmen og lader dig vælge de valgte filer og mapper fra Windows Stifinder, som vises i form af en liste i den nederste halvdel af skærmen. Hvis du vil fjerne elementer fra denne liste, skal du vælge emnerne og klikke på knappen ‘ Fjern’ .