Miten voin mukauttaa skannausasetuksia Yksinkertaisessa Malware Protector?How do I customize the scan settings in Simple Malware Protector?

Yksinkertainen Malware Protector tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja skannausasetusten muokkaamiseen. Oletusarvon mukaan kaikki luokat on valittu skannausta varten, mutta voit ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla tai poistamalla valintamerkki sen kohdalta. Skannauksen eri luokkia selitetään alla:

• Internet-evästeet: Evästeet ovat jälkiä Internet-toiminnoista, jotka on tallennettu järjestelmään. Jotkut evästeet voivat suorittaa haitallisia toimintoja järjestelmässäsi. Tarkista tämä vaihtoehto, jos haluat tarkistaa haittaohjelmatulokset laajasti.
  • Järjestelmämuisti: Järjestelmämuisti on kriittinen osa järjestelmää. Tarkista tämä alue skannaamalla se perusteellisesti haittaohjelmatartunnoista.
  • Järjestelmärekisteri: Tarkista tämä vaihtoehto, jos haluat skannata rekisterin infektioita varten.
  • Tiedostojärjestelmä ja kansiot: Tämä vaihtoehto skannaa kaikki olemassa olevat tiedostot ja kansiot haittaohjelmatiedostoja varten.
  • Windows-asetukset: Tämä vaihtoehto skannaa kaikki Windowsin asetukset haitallisten infektioiden ja toiminnan osalta.

Voit myös valita skannaustyypin täältä:

• Quick Scan: Quick Scan on nopeampi skannaustapa, mutta se on vähemmän laaja. Simple Malware Protector etsii haittaohjelmia vain tietyissä paikoissa, jotka ovat alttiita infektioille.
  • Deep Scan: Deep Scan on hitain skannaustapa, jossa Simple Malware Protector suorittaa perusteellisen ja täydellisen skannauksen järjestelmästäsi ja havaitsee kaikki haittaohjelmien tartunnan muodot.
  • Mukautettu skannaus: Voit skannata tiettyjä kansioita ja asemia, joita pidät tartunnan saaneina tai jotka ovat alttiita infektioille. Kun valitset tämän vaihtoehdon, Selaa- painike ilmestyy näyttöön ja voit valita haluamasi tiedostot ja kansiot Windowsin Resurssienhallinnasta, joka näytetään luettelon muodossa näytön alaosassa. Voit poistaa kohteita tästä luettelosta valitsemalla kohteet ja napsauttamalla Poista- painiketta.