Hvordan aktiverer jeg automatiske definitionsopdateringer i Simple Malware Protector?How do I enable automatic definition updates in Simple Malware Protector?

Følg nedenstående trin for at kontrollere og installere de seneste definitionopdateringer automatisk:

• Start Simple Malware Protector .
  • Klik på Indstillinger, og vælg fanen Opdater .
  • Kontroller (vælg) indstillingen Download opdateringer automatisk .
  • Klik på knappen Anvend for at gemme indstillingerne.

Simple Malware Protector vil nu automatisk kontrollere og installere de nyeste definitioner! Bemærk, at du også kan konfigurere dine internetindstillinger til Simple Malware Protector på denne skærm. Du kan enten:

• Registrér automatisk internetindstillinger: Vælg denne mulighed for automatisk at registrere internetindstillinger for opdateringer.
  • Brug bestemte proxyindstillinger: Vælg denne indstilling for at bruge angivne proxyindstillinger for opdateringer