Hoe kan ik de automatische definitie-updates in de eenvoudige Malware Protector in te schakelen?How do I enable automatic definition updates in Simple Malware Protector?

Volg de onderstaande stappen om de nieuwste definitie-updates automatisch te controleren en te installeren:

• Start Simple Malware Protector .
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Updater .
  • Controleer (selecteer) de optie Updates automatisch downloaden .
  • Klik op de knop Toepassen om de instellingen op te slaan.

Simple Malware Protector zal nu de nieuwste definities automatisch controleren en installeren! Merk op dat u ook uw internetinstellingen voor Simple Malware Protector op dit scherm kunt configureren. Je kan of:

• Automatisch internetinstellingen detecteren: Selecteer deze optie om internetinstellingen automatisch te detecteren voor updates.
  • Gebruik de opgegeven proxy-instellingen: Selecteer deze optie om de opgegeven proxy-instellingen voor updates te gebruiken