Miten ottaa automaattiset määrityspäivityksiä Yksinkertaisessa Malware Protector?How do I enable automatic definition updates in Simple Malware Protector?

Voit tarkistaa ja asentaa uusimmat määritelmäpäivitykset automaattisesti seuraavasti:

• Käynnistä Simple Malware Protector .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Updater- välilehti.
  • Valitse (valitse) Lataa päivitykset automaattisesti -vaihtoehto.
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä- painiketta.

Simple Malware Protector tarkistaa nyt ja asentaa uusimmat määritelmät automaattisesti!

Huomaa, että voit myös määrittää Internet-asetukset Simple Malware Protectorille tässä näytössä.

Voit joko:

• Tunnista Internet-asetukset automaattisesti: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tunnistaa Internet-asetukset automaattisesti päivityksiä varten.
  • Käytä määritettyjä välityspalvelinasetuksia: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat käyttää määritettyjä välityspalvelinasetuksia päivityksiin