403 User Rate Limit Exceeded Miten ottaa automaattiset määrityspäivityksiä Yksinkertaisessa Malware Protector? 403 User Rate Limit Exceeded

Miten ottaa automaattiset määrityspäivityksiä Yksinkertaisessa Malware Protector?How do I enable automatic definition updates in Simple Malware Protector?

Voit tarkistaa ja asentaa uusimmat määritelmän päivitykset automaattisesti seuraavasti:

• Käynnistä Simple Malware Protector .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Updater- välilehti.
  • Tarkista (valitse) Lataa päivitykset automaattisesti .
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä- painiketta.

Simple Malware Protector tarkistaa ja asentaa uusimmat määritelmät automaattisesti! Huomaa, että voit myös määrittää Internet-asetukset yksinkertaiseen haittaohjelmien suojaimeen tässä näytössä. Voit joko:

• Tunnista Internet-asetukset automaattisesti: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat havaita Internet-asetukset automaattisesti päivityksiä varten.
  • Käytä määritettyjä välityspalvelinasetuksia: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat käyttää päivityksiä varten määritettyjä välityspalvelinasetuksia