Læs mere om status skærm Simple Malware ProtectorLearn more about the Status screen of Simple Malware Protector

Simple Malware Protector er designet med bekvemmelighed i tankerne. Hovedstatusskærmen for Simple Malware Protector har sektioner til systemscanning, rapportering af malwareinfektioner og pc’s sundhedsvurdering. Det viser dig antallet af infektioner eller trusler, der blev fundet under din sidste systemscanning. Status skærmen indeholder:

• Scan Status
  • Start Scan nu
  • Søg efter opdateringer
  • Tilpas Scan

Scanstatus Dette afsnit af programmet fortæller dig, hvornår den sidste scanning blev udført, antallet af malwareinfektioner fundet og den anbefalede handling. Det viser også grafisk det niveau af trussel, det udgør på din pc. Start Scan Now Det absolutte første skridt i at bruge Simple Malware Protector er at scanne systemet for malware infektioner. Klik på knappen Start Scan nu for at starte scanningen ved at aktivere infektionsscanningsknappen. Check for opdateringer Vi anbefaler, at du opdaterer databasens nuværende og opdaterede malware-definitioner. Dette hjælper programmet med at tilbyde præcise resultater og undgå falske positive. For at aktivere dette, skal du klikke på linket Check for Updates i venstre panel for at downloade og installere alle opdateringer. Tilpas Scan Du kan tilpasse scanningen ved hjælp af forskellige scanningsindstillinger. Klik på linket Tilpas Scan og ændre indstillingerne til dine specifikke krav.