Lue lisää tila näytön Simple Malware ProtectorLearn more about the Status screen of Simple Malware Protector

Simple Malware Protector on suunniteltu miellyttävästi. Simple Malware Protectorin päätilanäytössä on osia järjestelmän skannaukseen, haittaohjelmien raportointiin ja PC: n terveystarkastukseen. Se näyttää viimeisten järjestelmän skannauksen aikana havaittujen infektioiden tai uhkien määrän. Tilanäyttö sisältää:

• Skannaustila
  • Aloita skannaus nyt
  • Tarkista päivitykset
  • Muokkaa skannausta

Skannaustila Tässä ohjelman osassa kerrotaan, milloin viimeinen skannaus on suoritettu, haittaohjelmien tartunnan saaneiden infektioiden lukumäärä ja suositellut toimet. Se näyttää myös graafisesti, kuinka paljon uhkaa se aiheuttaa tietokoneellesi. Aloita skannaus nyt Absoluuttinen ensimmäinen askel Simple Malware Protectorin käyttämisessä on skannata järjestelmä haittaohjelmatartunnoille. Aloita skannaus napsauttamalla Aloita haku nyt -painiketta aktivoimalla Infektion skannaus -näyttö. Tarkista päivitykset Suosittelemme pitämään haittaohjelmien määritelmien tietokannan ajan tasalla ja ajan tasalla. Tämä auttaa ohjelmaa tarjoamaan tarkkoja tuloksia ja välttämään vääriä positiivisia tuloksia. Voit ottaa tämän käyttöön napsauttamalla vasemmanpuoleisen paneelin Tarkista päivitykset -tekstilinkkiä ladataksesi ja asentamalla kaikki päivitykset. Skannauksen mukauttaminen Voit muokata skannausta käyttämällä erilaisia skannausasetuksia. Napsauta linkkiä Muokkaa skannausta ja muuta asetuksia omiin tarpeisiisi.