Meer informatie over de status scherm van de Simple Malware ProtectorLearn more about the Status screen of Simple Malware Protector

Simple Malware Protector is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het hoofdscherm Status van Simple Malware Protector bevat secties voor systeemscan, rapportage van malware-infecties en pc-gezondheidsevaluatie. Het toont u het aantal infecties of bedreigingen gevonden tijdens uw laatste systeemscan. Het statusscherm bevat:

• Scanstatus
  • Begin nu met scannen
  • Controleer op updates
  • Pas Scan aan

Scanstatus Dit gedeelte van het programma vertelt u wanneer de laatste scan is uitgevoerd, het aantal gevonden malware-infecties en de aanbevolen actie. Het toont ook grafisch het niveau van bedreiging dat het op uw pc vormt. Start nu met scannen De absolute eerste stap bij het gebruik van Simple Malware Protector is om het systeem te scannen op malware-infecties. Klik op de knop Nu scannen starten om het scanproces te starten door het scherm Infection Scan te activeren. Controleren op updates We raden aan de database met malware-definities actueel en up-to-date te houden. Dit helpt het programma nauwkeurige resultaten te bieden en valse positieven te vermijden. Om dit in te schakelen, klikt u op de tekstlink Controleren op updates in het linkerdeelvenster om alle updates te downloaden en te installeren. Aanpassen Scannen U kunt de scan aanpassen met behulp van verschillende scanopties. Klik op de link Scan aanpassen en wijzig de instellingen naar uw specifieke vereisten.