Hvordan forhindrer jeg Simple Malware Protector køre ved hver opstart?How do I prevent Simple Malware Protector from running at every startup?

Her er hvad du skal gøre for at forhindre Simple Malware Protector fra at køre ved hver start:

• Start Simple Malware Protector .
  • Klik på Indstillinger, og vælg fanen Generelt .
  • Fjern markeringen af lanceringen ved systemstart .
  • Klik på knappen Anvend for at gemme indstillingerne.

Dette vil deaktivere programmet fra at køre hver gang Windows starter. Du kan altid manuelt starte programmet ved at dobbeltklikke på skrivebordets ikon eller få adgang til det fra programmenuen.