403 User Rate Limit Exceeded Miten estän Simple Malware Protector käynnissä jokaisen käynnistyksen? 403 User Rate Limit Exceeded

Miten estän Simple Malware Protector käynnissä jokaisen käynnistyksen?How do I prevent Simple Malware Protector from running at every startup?

Tässä on tehtävä, jotta Simple Malware Protector -ohjelma ei käynnistyisi aina:

• Käynnistä Simple Malware Protector .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Poista järjestelmän käynnistyksen yhteydessä Käynnistä- valinta.
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä- painiketta.

Tämä poistaa ohjelman käytöstä aina, kun Windows käynnistyy. Voit aina käynnistää ohjelman manuaalisesti kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta tai käyttämällä sitä ohjelmavalikosta.