Hoe voorkom ik dat Simple Malware Protector van het lopen bij elke opstart?How do I prevent Simple Malware Protector from running at every startup?

Dit is wat u moet doen om te voorkomen dat Simple Malware Protector bij elke start wordt uitgevoerd:

• Start Simple Malware Protector .
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen .
  • Schakel de optie Launch at system startup uit .
  • Klik op de knop Toepassen om de instellingen op te slaan.

Hiermee wordt voorkomen dat het programma wordt uitgevoerd telkens wanneer Windows wordt gestart. U kunt het programma altijd handmatig starten door op het bureaubladpictogram te dubbelklikken of door het vanuit het programmamenu te openen.