Hvordan kan jeg afinstallere eller fjerne Simple Malware Protector?How do I uninstall or remove Simple Malware Protector?

Simple Malware Protector er meget nem at fjerne. På SimpleStar tror vi meget stærkt på at lade folk fjerne applikationer, som de ikke ønsker at beholde. Selvfølgelig håber vi, at du ikke føler denne måde om Simple Malware Protector, men hvis du gør det, så fjerner du det: I Windows XP: Gå til Start> Kontrolpanel> Tilføj eller fjern programmer> Find og vælg Simple Malware Protector i listen> klik på knappen “Fjern”> Følg vejledningen på skærmen for at afinstallere programmet. I Windows Vista, Win 7 og nyere operativsystemer: Gå til Start> Kontrolpanel> Afinstaller et program> Find og vælg Simple Malware Protector i listen vises> klik på knappen “Afinstaller / skift”> Følg vejledningen på skærmen for at afinstallere programmet. Alternativt kan du afinstallere Simple Malware Protector fra programmenuen: Start> Alle programmer> SimpleStar> Simple Malware Protector> Afinstaller Simple Malware Protector.