Hoe verwijder ik of verwijder Simple Malware Protector?How do I uninstall or remove Simple Malware Protector?

Simple Malware Protector is heel gemakkelijk te verwijderen. Bij SimpleStar geloven we heel sterk in het toestaan dat mensen applicaties verwijderen die ze niet willen houden. Natuurlijk hopen we dat u zich niet op deze manier voelt over Simple Malware Protector, maar voor het geval u dit doet, kunt u het als volgt verwijderen: In Windows XP: Ga naar Start> Configuratiescherm> Software> Zoek en selecteer Simple Malware Protector in de lijst> klik op de knop “Verwijderen”> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen In Windows Vista, Win 7 en nieuwere besturingssystemen: Ga naar Start> Configuratiescherm> Een programma verwijderen> Zoek en selecteer Simple Malware Protector in de lijst getoond> klik op de knop “Verwijderen / Wijzigen”> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen . U kunt Simple Malware Protector ook verwijderen via het menu van het programma: Start> Alle programma’s> SimpleStar> Eenvoudige malware-beschermer> Eenvoudige Malware-beschermer verwijderen.