Miten poistaa tai poistaa Yksinkertainen Malware Protector?How do I uninstall or remove Simple Malware Protector?

Yksinkertainen haittaohjelmien suojaus on erittäin helppo poistaa. Uskomme SimpleStarilla erittäin vahvasti siihen, että ihmiset voivat poistaa sovelluksia, joita he eivät halua säilyttää. Toivomme tietysti, ettet tunne tällaista yksinkertaista haittaohjelmien suojainta kohtaan, mutta siinä tapauksessa voit poistaa sen seuraavasti:

Windows XP:

Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse luettelosta Simple Malware Protector> napsauta ”Poista” -painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näytön ohjeita

Windows Vista, Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät:

Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelman asennus> Etsi ja valitse näytössä olevasta luettelosta Simple Malware Protector> napsauta ”Poista / muuta” -painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näytön ohjeita

Vaihtoehtoisesti voit poistaa Simple Malware Protector -ohjelman ohjelmavalikosta:

Käynnistä> Kaikki ohjelmat> SimpleStar> Simple Malware Protector> Poista Simple Malware Protector.