Kan jeg prøve Simple PC Optimizer GRATIS?Can I try Simple PC Optimizer for FREE?

Enkel PC Optimizer tilbydes som et begrænset forsøg med funktionen. Nogle af funktionerne i Simple PC Optimizer kan bruge 100% gratis i forsøget, mens andre funktioner er låst op, når du køber en licens til at bruge Simple PC Optimizer . Vi er så sikre på, at du kan se værdien i den registrerede version af Simple PC Optimizer, at det kommer med en 30-dages pengene tilbage garanti. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du få pengene tilbage, ingen spørgsmål stillet!