Kan jeg prøve Simple PC Optimizer GRATIS?Can I try Simple PC Optimizer for FREE?

Enkel PC Optimizer tilbydes som en funktion begrænset prøveversion. Nogle af de funktioner, Simple PC Optimizer kan være bruger 100% gratis i forsøget, mens andre funktioner er låst op, når du køber en licens til at bruge Simple PC Optimizer. We†™ re så sikker på, at you†™ ll se værdien i den registrerede version af Simple PC Optimizer, at det kommer med en 30 dages pengene tilbage garanti.

Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, kan du få dine penge tilbage, ingen stillede spørgsmål!