Hvordan kan jeg downloade og installere Simple PC Optimizer?How do I download and install Simple PC Optimizer?

Simple PC Optimize r er meget nemt at downloade og installere.

• Klik her for at starte overførslen af Simple PC Optimizer . Dette vil hente en prompt fra din browser og spørger dig om du vil downloade denne fil. Bekræft at du vil fortsætte, og så snart downloadet er færdigt, skal du åbne filen, der downloades (SimplePCOptimizerSetup.exe) . Du skal derefter modtage en Windows-meddelelse, der spørger dig om du vil åbne denne fil, acceptere denne meddelelse.
  • Du skal nu have installationsprogrammet Simple PC Optimizer kørende. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte installationen af Simple PC Optimizer. Efter installationen er færdig, vil du kunne starte og bruge Simple PC Optimizer på din pc.