403 User Rate Limit Exceeded

Hvordan geninstallerer jeg Simple PC Optimizer på min computer?How do I reinstall Simple PC Optimizer on my computer?

Geninstallere Simple PC Optimizer er meget nemt. Du kan downloade og installere den nyeste version af Simple PC Optimizer herfra . Når du har downloadet filen, skal du dobbeltklikke på filen og følge instruktionerne, der vises for at installere Simple PC Optimizer på din computer. Hvis du geninstallerer Simple PC Optimizer på samme computer, anbefaler vi, at du afinstallerer den aktuelt installerede version af programmet, inden du downloader og installerer den nyeste version som foreslået ovenfor. BEMÆRK: Hvis der er sket ændringer på din computer, eller hvis du har udskiftet din computer, skal du skrive til support@simplestar.com for at få hjælp til genaktiveringen.