Miten asentaa Yksinkertainen PC Optimizer tietokoneella?How do I reinstall Simple PC Optimizer on my computer?

Simple PC Optimizerin asentaminen uudelleen on erittäin helppoa. Voit ladata ja asentaa Simple PC Optimizerin uusimman version täältä . Kun olet ladannut tiedoston, kaksoisnapsauta tiedostoa ja asenna Simple PC Optimizer tietokoneellesi noudattamalla näkyviä ohjeita.

Jos asennat Simple PC Optimizer -sovelluksen uudelleen samaan tietokoneeseen, suosittelemme, että poistat ohjelman asennetun version, ennen kuin lataat ja asennat uusimman version edellä esitetyllä tavalla.

HUOMAUTUS: Jos tietokoneessasi on tapahtunut muutoksia tai olet vaihtanut tietokoneen, kirjoita osoitteeseen support@simplestar.com saadaksesi apua uudelleenaktivoinnissa.