Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Yksinkertainen PC Optimizer tietokoneella?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Yksinkertaisen PC-optimoijan aktivointi on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain voimassa olevan lisenssikoodin ohjelman aktivoimiseksi

• Ensimmäinen vaihe on kopioida lisenssikoodisi. Paras tapa tehdä tämä on valita lisenssikoodi kohdistimella (napsauttamalla ja vetämällä sitä) ja napsauttamalla sitten hiiren kakkospainikkeella valittua koodia ja valitsemalla Kopioi. Voit myös kopioida koodin painamalla CTRL- ja C-näppäimiä yhdessä.
  • Avaa nyt Simple PC Optimizer ja napsauta päänäytössä Rekisteröi nyt .

• Napsauta ” Liitä lisenssiavain ” -tekstiä ja tämä liittää lisenssikoodisi ruutuun. Napsauta nyt Aktiivinen nyt -painiketta suorittaaksesi aktivointiprosessin loppuun.

Olet aktivoinut yksinkertaisen PC-optimoijan ja avannut kaikki sen premium-ominaisuudet. Voit nyt korjata, optimoida ja ylläpitää tietokonettasi!