Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Yksinkertainen PC Optimizer tietokoneella?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Simple PC Optimizerin aktivointi on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain kelvollisen lisenssikoodin ohjelman aktivoimiseksi

• Ensimmäinen vaihe on kopioida lisenssikoodi. Paras tapa tehdä tämä on valita lisenssikoodi kohdistimen avulla (napsauttamalla ja vetämällä sitä) ja napsauta hiiren kakkospainikkeella valittua koodia ja valitse Kopioi. Voit myös kopioida koodin painamalla CTRL- ja C-näppäimiä yhdessä.
  • Nyt avaa Simple PC Optimizer ja napsauta pääikkunan Rekisteröi nyt .

• Napsauta ” Liitä lisenssiavain ” -teksti ja tämä liittää lisenssikoodin ruutuun. Napsauta nyt aktiivista nyt -painiketta aktivoidaksesi prosessin.

Olet yksinkertaisesti aktivoinut Simple PC Optimizer -ohjelman ja avannut kaikki sen premium-ominaisuudet. Nyt voit korjata, optimoida ja ylläpitää tietokonettasi!