Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Yksinkertainen PC Optimizer tietokoneella?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Yksinkertaisen PC-optimoijan aktivointi on helppoa ja nopeaa. Kaikki mitä tarvitset on voimassa oleva käyttöoikeuskoodi ohjelman aktivoimiseksi

• Ensimmäinen vaihe on kopioida lisenssikoodisi. Paras tapa tehdä tämä on valita lisenssikoodi kohdistimellasi (napsauttamalla ja vetämällä sitä yli) ja napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella valittua koodia ja valitse ”Kopioi”. Voit myös kopioida koodin painamalla CTRL- ja C-näppäimiä.
  • Avaa nyt yksinkertainen PC-optimoija ja napsauta lisenssiä päänäytöllä.

SPCO_activation_1

• Napsauta tekstin syöttöruutuun kohtaa ”Kuva-alusta”. Tämä liittää lisenssikoodisi ruutuun. Suorita aktivointiprosessi nyt napsauttamalla Rekisteröi- painiketta.

SPCO_activation_2 Olet onnistuneesti ottanut käyttöön Simple PC Optimizerin ja avattu kaikki sen premium-ominaisuudet. Voit nyt korjata, optimoida ja ylläpitää tietokonetta!