Hoe activeer ik of registreer Simple PC Optimizer op mijn computer?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Het activeren van Simple PC Optimizer gaat gemakkelijk en snel. Het enige dat u nodig hebt, is een geldige licentiecode om het programma te activeren

• De eerste stap is om uw licentiecode te kopiëren. De beste manier om dit te doen is om de licentiecode te selecteren met uw cursor (door erop te klikken en erover te slepen) en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde code en kies “Kopie”. U kunt ook op de CTRL- en C-toets drukken om de code te kopiëren.
  • Open nu Simple PC Optimizer en klik op Licentie op het hoofdscherm.

SPCO_activation_1

• Klik op de afbeelding “Clipboard” in het tekstinvoervak. Hiermee plak je je licentiecode in het vak. Klik nu op de knop Registreren om het activeringsproces te voltooien.

SPCO_activation_2 U hebt Simple PC Optimizer met succes geactiveerd en alle premiumfuncties ontgrendeld. U kunt nu uw pc repareren, optimaliseren en onderhouden!