Hoe activeer ik of registreer Simple PC Optimizer op mijn computer?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Het activeren van Simple PC Optimizer is eenvoudig en snel. Het enige dat u nodig heeft, is een geldige licentiecode om het programma te activeren

• De eerste stap is om uw licentiecode te kopiëren. De beste manier om dit te doen, is door de licentiecode met uw cursor te selecteren (door erop te klikken en erover te slepen) en vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde code te klikken en Kopiëren te kiezen. U kunt ook de CTRL- en C-toetsen tegelijk indrukken om de code te kopiëren.
  • Open nu Simple PC Optimizer en klik op Nu registreren op het hoofdscherm.

• Klik op de tekst ” Plak uw licentiesleutel ” en dit zal uw licentiecode in het vak plakken. Klik nu op de knop Nu actief om het activeringsproces te voltooien.

U hebt Simple PC Optimizer met succes geactiveerd en alle premiumfuncties ontgrendeld. U kunt nu uw pc repareren, optimaliseren en onderhouden!