Hoe activeer ik of registreer Simple PC Optimizer op mijn computer?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Het activeren van Simple PC Optimizer is eenvoudig en snel. Het enige wat u nodig heeft is een geldige licentiecode om het programma te activeren

Bekijk deze snelle activeringsvideo voor Simple PC Optimizer om aan de slag te gaan:

(OF)

Volg deze eenvoudige stap-voor-stap handleiding om het programma te activeren:

• De eerste stap is het kopiëren van uw licentiecode. De beste manier om dit te doen is door de licentiecode met uw cursor te selecteren (door erop te klikken en te slepen) en vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde code te klikken en Kopiëren te kiezen. U kunt ook tegelijkertijd de CTRL- en C-toets indrukken om de code te kopiëren.
  • Open nu Simple PC Optimizer en klik op Nu registreren op het hoofdscherm.

• Klik op de tekst ” Plak uw licentiesleutel ” en uw licentiecode wordt in het vak geplakt. Klik nu op de knop Nu actief om het activeringsproces te voltooien.

U hebt Simple PC Optimizer met succes geactiveerd en alle premiumfuncties ontgrendeld. U kunt nu uw pc repareren, optimaliseren en onderhouden!