Hoe kan ik mijn PC om de prestaties en stabiliteit te verbeteren repareren?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

Simple PC Optimizer bevat alle essentiële tools die u nodig hebt om de stabiliteit en verbetering van uw pc te verbeteren.

• Om uw reparatieproces te starten, moet u eerst uw systeem analyseren.
  • Klik op de reparatietegel (of het tabblad) op het startscherm van Simple PC Optimizer en zorg ervoor dat alle scanners zijn aangevinkt, zodat ze uw pc op problemen kunnen analyseren. Klik vervolgens op de knop Scannen om de verschillende delen van uw computer te scannen.

• Nadat de scan is voltooid, kunt u de details bekijken van gevonden problemen die moeten worden gerepareerd. Nadat u de resultaten van de scan hebt bekeken of als u deze niet wilt bekijken, kunt u doorgaan en op de knop Repareren klikken om alle problemen op uw pc op te lossen.

Dat is het. U hebt uw pc met succes gerepareerd!