Hoe kan ik mijn PC om de prestaties en stabiliteit te verbeteren repareren?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

Simple PC Optimizer bevat alle essentiële tools die u nodig hebt om de stabiliteit en verbetering van uw pc te verbeteren.

• Om met uw reparatieproces te beginnen, moet u eerst uw systeem analyseren.
  • Klik op de reparatietegel (of het tabblad) op het startscherm van Simple PC Optimizer en zorg ervoor dat alle scanners zijn aangevinkt, zodat ze uw pc op problemen kunnen analyseren. Klik vervolgens op de knop Scannen om te beginnen met het scannen van de verschillende delen van uw computer.

• Zodra de scan is voltooid, kunt u de details bekijken van eventuele gevonden problemen die moeten worden gerepareerd. Nadat u de resultaten van de scan hebt bekeken, of als u niet geïnteresseerd bent om deze te bekijken, kunt u doorgaan en op de knop Repareren klikken om alle gevonden problemen op uw pc op te lossen.

Dat is het. U heeft uw pc met succes gerepareerd!