Miten voin korjata PC parantaa sen suorituskykyä ja vakautta?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

Simple PC Optimizer sisältää kaikki olennaiset työkalut, joita tarvitset parantaaksesi tietokoneesi vakautta ja parantamista.

• Korjausprosessin aloittamiseksi sinun on ensin analysoitava järjestelmäsi.
  • Napsauta Korjaa -ruutua (tai välilehteä) Simple PC Optimizer -aloitusnäytössä ja varmista, että kaikki skannerit on tarkistettu, jotta ne analysoivat tietokoneesi ongelmien varalta. Napsauta sitten Skannaa -painiketta aloittaaksesi tietokoneesi eri alueiden skannauksen.

• Kun skannaus on valmis, voit tarkastella havaittujen korjaustarpeiden tietoja. Kun olet tarkistanut tarkistuksen tulokset tai jos et ole kiinnostunut tarkastelemaan niitä, voit mennä eteenpäin ja napsauttaa Korjaa- painiketta korjataksesi kaikki tietokoneeltasi löytyneet ongelmat.

Se siitä. Olet onnistuneesti korjannut tietokoneesi!