Miten voin korjata PC parantaa sen suorituskykyä ja vakautta?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

Simple PC Optimizer sisältää kaikki tärkeät työkalut, joita tarvitset tietokoneen vakauden ja parannuksen parantamiseksi.

• Korjausprosessin aloittamiseksi sinun on ensin analysoitava järjestelmäsi.
  • Napsauta Korjaus- ruutua (tai välilehteä) Simple PC Optimizer -aloitusnäytössä ja varmista, että kaikki skannerit on tarkistettu, jotta ne analysoivat tietokoneesi ongelmien varalta. Napsauta sitten Skannaa- painiketta aloittaaksesi tietokoneen eri alueiden skannauksen.

• Kun tarkistus on valmis, voit tarkastella havaittujen ongelmien yksityiskohtia, jotka on korjattava. Kun olet tarkistanut tarkistuksen tulokset tai jos et ole kiinnostunut tarkastelemaan sitä, voit mennä eteenpäin ja korjata kaikki tietokoneellasi olevat ongelmat napsauttamalla Korjaa- painiketta.

Se siitä. Olet korjannut tietokoneesi onnistuneesti!