Miten voin korjata PC parantaa sen suorituskykyä ja vakautta?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

Yksinkertainen PC Optimizer sisältää kaikki olennaiset työkalut, joita sinun on parannettava tietokoneesi vakautta ja parannusta.

• Jotta voit aloittaa korjausprosessin, sinun on ensin analysoitava järjestelmäsi.
  • Napsauta Repair- laatta (tai välilehteä) Simple PC Optimizer -aloitusnäytössä ja varmista, että kaikki skannerit tarkistetaan, jotta ne analysoisivat tietokoneesi ongelmista. Napsauta sitten Scan (Skannaus) -painiketta, jos haluat aloittaa tietokoneen eri alueiden skannaamisen.

Korjausten etsiminen Simple PC Optimizer -ohjelmalla

• Kun skannaus on valmis, voit tarkastella löydettyjen ongelmien tietoja, jotka on korjattava. Kun olet tarkistanut skannauksen tuloksia tai jos et ole kiinnostunut katsomasta sitä, voit selata tietokoneen kaikki ongelmat napsauttamalla Korjaa- painiketta.

Se siitä. Olet onnistuneesti korjannut tietokoneesi!