Miten voin korjata PC parantaa sen suorituskykyä ja vakautta?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

Yksinkertainen PC-optimoija sisältää kaikki keskeiset työkalut, joiden avulla voit parantaa tietokoneen vakautta ja parannusta.

• Jotta voisit aloittaa korjausprosessin, sinun täytyy ensin analysoida järjestelmäsi.
  • Osoita korjauspaneelia (tai välilehteä) Simple PC Optimizer -näytössä ja varmista, että kaikki skannerit tarkistetaan, jotta ne analysoivat tietokoneesi ongelmien varalta. Napsauta sitten Skannaa- painiketta aloittaaksesi tietokoneen eri alueiden skannaamisen.

• Kun skannaus on valmis, voit tarkastella havaittujen ongelmien yksityiskohtia, jotka on korjattava. Kun olet tarkistanut skannauksen tulokset tai jos et ole kiinnostunut katsomaan sitä, voit mennä eteenpäin ja napsauttaa Korjaus- painiketta korjata kaikki tietokoneessa olevat ongelmat.

Se siitä. Olet kunnostanut tietokoneesi onnistuneesti!