Miten ladata ja asentaa yksinkertainen PC Optimizer?How do I download and install Simple PC Optimizer?

Simple PC Optimize r on erittäin helppo ladata ja asentaa.

• Aloita Simple PC Optimizer -ohjelman lataaminen napsauttamalla tätä . Tämä tuo selaimesi kehotteen, jossa kysytään, haluatko ladata tämän tiedoston. Vahvista, että haluat jatkaa, ja avaa sitten ladattu tiedosto (SimplePCOptimizerSetup.exe), kun lataus on valmis. Sinun pitäisi sitten saada Windows-viesti, jossa kysytään, haluatko avata tämän tiedoston, hyväksy se.
  • Sinun pitäisi nyt olla Simple PC Optimizer -asennusohjelma käynnissä. Viimeistele Simple PC Optimizer -sovelluksen asennus noudattamalla näytön ohjeita. Kun asennus on valmis, voit käynnistää ja käyttää Simple PC Optimizer -sovellusta tietokoneellasi.