Hoe kan ik downloaden en installeren Eenvoudige PC Optimizer?How do I download and install Simple PC Optimizer?

Simple PC Optimize r is heel gemakkelijk te downloaden en te installeren.

• Klik hier om het downloaden van Simple PC Optimizer te starten. Dit zal een prompt uit uw browser oproepen om u te vragen of u dit bestand wilt downloaden. Bevestig dat u wilt doorgaan en open het bestand dat is gedownload (SimplePCOptimizerSetup.exe) zodra de download is voltooid. Vervolgens ontvangt u een Windows-bericht waarin u wordt gevraagd of u dit bestand wilt openen en dat bericht wilt accepteren.
  • Nu zou u het installatieprogramma Simple PC Optimizer moeten hebben. Volg de instructies op het scherm om de installatie van Simple PC Optimizer te voltooien. Nadat de installatie is voltooid, kunt u Simple PC Optimizer met succes starten en gebruiken op uw pc.