Hoe kan ik opnieuw installeren Eenvoudige PC Optimizer op mijn computer?How do I reinstall Simple PC Optimizer on my computer?

Het opnieuw installeren van Simple PC Optimizer is heel eenvoudig. U kunt vanaf hier de nieuwste versie van Simple PC Optimizer downloaden en installeren. Nadat u het bestand heeft gedownload, dubbelklikt u op het bestand en volgt u de instructies om Simple PC Optimizer op uw computer te installeren.

Als u Simple PC Optimizer opnieuw op dezelfde computer installeert, raden we u aan de momenteel geïnstalleerde versie van het programma te verwijderen voordat u de nieuwste versie downloadt en installeert, zoals hierboven wordt voorgesteld.

OPMERKING: Als er wijzigingen zijn aangebracht op uw computer of als u uw computer hebt vervangen, schrijf dan naar support@simplestar.com voor hulp bij het opnieuw activeren.