Hoe kan ik opnieuw installeren Eenvoudige PC Optimizer op mijn computer?How do I reinstall Simple PC Optimizer on my computer?

Het opnieuw installeren van Simple PC Optimizer is heel eenvoudig. U kunt de nieuwste versie van Simple PC Optimizer hier downloaden en installeren. Nadat u het bestand heeft gedownload, dubbelklikt u op het bestand en volgt u de weergegeven instructies om Simple PC Optimizer op uw computer te installeren.

Als u Simple PC Optimizer opnieuw op dezelfde computer installeert, raden wij u aan de momenteel geïnstalleerde versie van het programma te verwijderen voordat u de nieuwste versie downloadt en installeert, zoals hierboven voorgesteld.

OPMERKING: Als er wijzigingen op uw computer zijn aangebracht of als u uw computer hebt vervangen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp bij het opnieuw activeren van het product.