Hoe kan ik opnieuw installeren Eenvoudige PC Optimizer op mijn computer?How do I reinstall Simple PC Optimizer on my computer?

Het opnieuw installeren van Simple PC Optimizer is heel eenvoudig. U kunt de nieuwste versie van Simple PC Optimizer hier downloaden en installeren. Nadat u het bestand hebt gedownload, dubbelklikt u op het bestand en volgt u de instructies om Simple PC Optimizer op uw computer te installeren. Als u Simple PC Optimizer opnieuw op dezelfde computer installeert, raden we u aan de momenteel geïnstalleerde versie van het programma te verwijderen voordat u de laatste versie downloadt en installeert, zoals hierboven aangegeven. OPMERKING: Als er zich wijzigingen op uw computer hebben voorgedaan of als u uw computer hebt vervangen, kunt u schrijven naar support@simplestar.com voor hulp bij de reactivering.