Hvordan kan jeg reparere min pc til at forbedre sine resultater og stabilitet?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

Simple PC Optimizer indeholder alle de vigtige værktøjer, du har brug for for at forbedre stabiliteten og forbedre din pc.

• For at starte din reparationsproces skal du først analysere dit system.
  • Klik på reparationsflisen (eller fanen) på Simple PC Optimizer- startskærmen, og sørg for, at alle scannere er markeret, så de analyserer din pc for problemer. Klik derefter på Scan- knappen for at starte scanning af de forskellige områder af din computer.

• Når scanningen er afsluttet, kan du se detaljerne om eventuelle fundne problemer, der skal repareres. Når du har gennemgået scanningsresultaterne, eller hvis du ikke er interesseret i at se det, kan du gå videre og klikke på knappen Reparer for at løse alle problemer, der findes på din pc.

Det er det. Du har repareret din pc med succes!