Hvordan kan jeg afinstallere eller fjerne Simple PC Optimizer?How do I uninstall or remove Simple PC Optimizer?

Enkel PC Optimizer er meget nem at fjerne. På SimpleStar tror vi meget stærkt på at lade folk fjerne applikationer, som de ikke ønsker at beholde. Selvfølgelig håber vi, at du ikke føler denne måde om Simple PC Optimizer, men hvis du gør det, så fjerner du det: For det første skal du åbne Windows Kontrolpanel. Vælg derefter Programmer og funktioner. Dette vil frembringe en liste over alle applikationer på din computer. Rul ned denne liste, indtil du finder Simple PC Optimizer. Vælg Simple PC Optimizer, og klik derefter på knappen øverst i dialogboksen, der hedder Afinstaller. Dette vil starte Uninstaller Simple PC Optimizer. Følg vejledningen, og ansøgningen fjernes fra din computer. SPCO_reviver_uninstall