Hvordan kan jeg afinstallere eller fjerne Simple PC Optimizer?How do I uninstall or remove Simple PC Optimizer?

Simple PC Optimizer er meget let at fjerne. Hos SimpleStar mener vi meget stærkt på at tillade folk at fjerne programmer, at de ikke ønsker at beholde. Selvfølgelig håber vi, at du ikke føler denne måde om Simple PC Optimizer men hvis du gør, her er hvordan du fjerner det:

Først skal du åbne Windows Kontrolpanel. Vælg derefter вЂ~Programs og Features†™. Dette vil bringe en liste over alle programmer på din computer. Rul ned denne liste, indtil du finder Simple PC Optimizer. Vælg Enkel PC Optimizer og klik derefter på knappen øverst i dialogboksen, der siger вЂ~Uninstall†™. Dette vil starte Simple PC Optimizer uninstaller. Følg anvisningerne, og ansøgningen vil blive fjernet fra din computer.

SPCO_reviver_uninstall