Hvad er Simple PC Optimizer og hvordan hjælper det min computer?What is Simple PC Optimizer and how does it help my computer?

Simple PC Optimizer er oprettet for at blive den eneste software, du har brug for for at hjælpe dig med at gendanne den optimale ydelse til din pc.

Simple PC Optimizer indeholder et antal værktøjer, der reparerer, optimerer og vedligeholder din computer for dig. Det er designet til at være let at bruge, smart og førende inden for branchen i den underliggende teknologi. Tænk på din computer som en bil, når du først køber den, kan du sandsynligvis bruge den i et år eller to uden vedligeholdelse eller problemer. Men efter et par års forsømmelse begynder du at opleve funktionsfejl i dele og en indvirkning på ydeevnen. Simple PC Optimizer er designet til at være din computers rutinemæssige vedligeholdelse, så den kører på sit højeste.