Hvordan kan jeg aktivere eller registrere Simple PC Optimizer på min computer?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Aktivering af Simple PC Optimizer er nemt og hurtigt. Alt du behøver er en gyldig licenskode for at aktivere programmet

• Det første skridt er at kopiere din licenskode. Den bedste måde at gøre dette på er at vælge licenskoden med markøren (ved at klikke og trække på tværs af den) og derefter højreklik på den valgte kode og vælg “Copy†™”. Du kan også trykke på CTRL og C tasterne sammen for at kopiere koden.
  • Nu skal du åbne Simple PC Optimizer og klikke på License på hovedskærmen.

SPCO_activation_1

• Klik på knappen “Clipboard” i tekstfeltet. Dette vil indsætte din licenskode i feltet. Klik nu på knappen Register for at afslutte aktiveringsprocessen.

SPCO_activation_2 Du har med held aktiveret Simple PC Optimizer og låst op med alle sine premium-funktioner. Du vil nu kunne reparere, optimere og vedligeholde din pc!