Hvordan kan jeg aktivere eller registrere Simple PC Optimizer på min computer?How do I activate or register Simple PC Optimizer on my computer?

Aktivering af Simple PC Optimizer er let og hurtigt. Alt hvad du behøver er en gyldig licenskode for at aktivere programmet

• Det første trin er at kopiere din licenskode. Den bedste måde at gøre dette på er at vælge licenskoden med din markør (ved at klikke og trække hen over den) og derefter højreklikke på den valgte kode og vælge Kopi. Du kan også trykke CTRL og C tasterne sammen for at kopiere koden.
  • Åbn nu Simple PC Optimizer , og klik på Registrer nu på hovedskærmen.

• Klik på teksten ” Indsæt din licensnøgle “, og denne indsætter din licenskode i feltet. Klik nu på knappen Aktiv nu for at afslutte aktiveringsprocessen.

Du har aktiveret Simple PC Optimizer med succes og låst op for alle dets premiumfunktioner. Du kan nu reparere, optimere og vedligeholde din pc!