Hvordan kan jeg styre og forbedre opstartstid på min pc?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Hvis du ønsker at forbedre og vedligeholde opstartshastigheden eller opstartstiden på din computer, giver Simple PC Optimizer dig fuld kontrol over at slå fra eller til for ethvert program eller enhver tjeneste ved hjælp af Startup Manager-funktionen. For at komme i gang skal du klikke på vedligeholdelsesflisen på startskærmen og derefter klikke på flisen Startup Manager .

Når du er i Startup Manager- vinduet, kan du se gennem listen over startprogrammer og -tjenester, der i øjeblikket kører på din computer og slukke for unødvendige programmer og tjenester ved at klikke på den grønne switch ud for hvert program eller hver tjeneste.

Hvis du ikke er sikker på et program eller en tjeneste, skal du bare kontakte vores supportteam og de vil med glæde guide dig.