Hvordan kan jeg styre og forbedre opstartstid på min pc?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Hvis du søger at forbedre og vedligeholde starthastigheden eller starttiden på din computer, giver Simple PC Optimizer dig fuld kontrol for at slukke eller tænde for noget program eller en tjeneste ved hjælp af Startup Manager-funktionen. For at komme i gang skal du klikke på Vedligehold flise fra startskærmen og derefter klikke på Startup Manager flise. Når du er i vinduet Startup Manager , kan du gennemse listen over startprogrammer og tjenester, der aktuelt kører på din computer, og slukke for unødvendige programmer og tjenester ved at klikke på den grønne kontakt ved siden af hvert program eller en tjeneste. Hvis du ikke er sikker på et program eller en tjeneste, skal du blot kontakte vores support team, og de vil med glæde lede dig.