Hoe beheer ik en verbeteren de opstarttijd van mijn PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Als u de opstartsnelheid of opstarttijd van uw computer wilt verbeteren en behouden, geeft Simple PC Optimizer u de volledige controle om elk programma of elke service uit of in te schakelen met behulp van de Startup Manager-functie. Om te beginnen, klikt u op de tegel Onderhouden in het startscherm en vervolgens op de tegel Startup Manager .

Als u zich eenmaal in het venster Opstartbeheer bevindt, kunt u de lijst met opstartprogramma’s en -services die momenteel op uw computer draaien, bekijken en onnodige programma’s en services uitschakelen door op de groene schakelaar naast elk programma of elke service te klikken.

Als u niet zeker bent van een programma of dienst, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en zij zullen u graag begeleiden.