Hoe beheer ik en verbeteren de opstarttijd van mijn PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Als u de opstartsnelheid of opstarttijd van uw computer wilt verbeteren en behouden, geeft Simple PC Optimizer u volledige controle over het in- of uitschakelen van een programma of service met behulp van de Startup Manager-functie. Om aan de slag te gaan, klikt u op de tegel Onderhouden in het startscherm en vervolgens op de tegel Opstartbeheer.

Zodra u zich in het venster Startup Manager bevindt, kunt u de lijst met opstartprogramma’s en -services die momenteel op uw computer worden uitgevoerd bekijken en onnodige programma’s en services uitschakelen door op de groene schakelaar naast elk programma of elke service te klikken.

Als u niet zeker bent van een programma of service, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en zij helpen u graag verder.