Miten voin hallita ja parantaa käynnistyksen kertaa minun PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Jos haluat parantaa ja ylläpitää tietokoneen käynnistysnopeutta tai käynnistysaikaa, Simple PC Optimizer antaa sinulle täyden hallinnan minkä tahansa ohjelman tai palvelun sammuttamiseen tai käynnistämiseen Startup Manager -ominaisuuden avulla. Aloita napsauttamalla aloitusnäytössä Ylläpidä- ruutua ja napsauttamalla Startup Manager -ruutua.

Kun olet Startup Manager -ikkunassa, voit selata luetteloa tietokoneellasi käynnissä olevista käynnistysohjelmista ja palveluista ja sammuttaa tarpeettomat ohjelmat ja palvelut napsauttamalla vihreää kytkintä kunkin ohjelman tai palvelun vieressä.

Jos et ole varma ohjelmasta tai palvelusta, ota yhteyttä tukitiimiimme, niin he opastavat sinua mielellään.