Miten täysin poistaa tarpeettomia ohjelmia tietokoneeseen?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Yksinkertainen PC-optimoija voi auttaa poistamaan ja poistamaan tarpeettomat ohjelmat tietokoneesta muutamalla napsautuksella. Aloita napsauttamalla aloitusnäytössä Säilytä laatta -kuvaketta ja napsauttamalla Poista asennusohjelman laatta. Kun olet Uninstall Manager -ikkunassa, selaa tietokoneeseen asennettujen ohjelmien luetteloa, etsi poistettava ohjelma ja napsauta Uninstall text ( Poista teksti) käynnistääksesi asennuksen poisto. Noudata näyttöön tulevia ohjeita, jos haluat poistaa ohjelman tietokoneesta. Huomautus: Voit myös korjata asennuksen napsauttamalla Korjaustekstiä .