Miten täysin poistaa tarpeettomia ohjelmia tietokoneeseen?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Yksinkertainen PC Optimizer voi auttaa poistamaan tarpeettomat ohjelmat tietokoneeltasi muutamalla napsautuksella. Aloita napsauttamalla aloitusnäytössä Ylläpitää- ruutua ja napsauttamalla Poista asennuksen hallinta -ruutua.

Kun olet Poista asennuksenhallinta -ikkunassa, selaa tietokoneellesi asennettujen ohjelmien luetteloa, etsi poistettava ohjelma ja napsauta Poista- teksti aloittaaksesi asennuksen poistamisen. Poista ohjelman asennus tietokoneeltasi noudattamalla näytön ohjeita.