Miten täysin poistaa tarpeettomia ohjelmia tietokoneeseen?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer voi auttaa poistamaan tarpeettomat ohjelmat tietokoneeltasi muutamalla napsautuksella. Aloita napsauttamalla aloitusnäytön Ylläpidä- ruutua ja napsauttamalla Poista asennuksen hallinta -ruutua.

Kun olet Uninstall Manager -ikkunassa, selaa tietokoneellesi asennettujen ohjelmien luetteloa, etsi poistettava ohjelma ja napsauta Uninstall- tekstiä aloittaaksesi asennuksen poistamisen. Poista ohjelman asennus tietokoneeltasi noudattamalla näytön ohjeita.